Općina Martijanec >> Ostale novosti >> Novosti
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Novosti

 

Danas, 08.03.2012.g. održan je u Općini Martijanec sastanak Načelnika Općine Marijana Horvata sa Predsjednicama društva Crvenog križa iz svih naselja na području Općine. Sastanku je prisustvovala i gospođa Sonja Huzjak predstavnica društva Crvenog križa grada Ludbrega. Tema sastanka bila je osnivanje ekipa prve pomoći za područje Općine Martijanec, a u skladu sa Planom zaštite i spašavanja odnosno Planom civilne zaštite Općine Martijanec. Obuka ekipa održat će se u Društvenom domu u Križovljanu 11. i 12. 03. 2012.g. Rezultati obuke biti će razmatrani u Društvenom domu u Rivalnu.
Također poveo se i razgovor o djelovanju KUD Martijanec sa ocjenom da treba pojačati i omasoviti njegov rad kao potrebu za očuvanjem i prezentiranjem naše bogate kulturne tradicije.
S obzirom da je i Dan žena, Načelnik je svim prisutnim ženama zaželio sve najljepše za njihov dan te im uručio cvijeće.
Na kraju stav svih Predsjednica je da moramo sve učiniti za sigurnost na našem području kao i posvetiti punu pažnju uređenosti našeg kraja te razvijati i obogatiti naše kulturne aktivnosti.

 

fotografija2  fotografija2