Općina Martijanec >> ...iz općinske uprave >> Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv "Revitalizacija poslovnih prostora" - Drugi krug
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv "Revitalizacija poslovnih prostora" - Drugi krug

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je u okviru Poduzetničkog impulsa 2015. Javni poziv "Revitalizacija poslovnih prostora" – Drugi krug. Prioritet ovog Javnog poziva je jačanje konkurentnosti mikro i malih poduzetnika i poticanje njihovog rasta i razvoja. Cilj Poziva je stavljanje u funkciju poslovnih prostora u državnom vlasništvu i vlasništvu jedinica lokalne i regionalne (područne) samouprave.

U proračunu Ministarstva za ovu namjenu u prvom krugu planirano je ukupno 4.437.500,00 kuna, a intenzitet potpore može iznositi do 100% od ukupno prihvatljivih troškova iskazanih u tablici proračuna projektnog prijedloga. Ovaj Javni poziv namijenjen je mikro i malim poduzetnicima sukladno Preporuci Europske komisije 2003/361/EC od 6. svibnja 2003. godine. Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 20.000,00 kuna, a najviši 50.000,00 kuna. Prijave se zaprimaju isključivo od 28. 9. 2015. do 19. 10. 2015. godine.
Prihvatljive projektne aktivnosti su:
- uređenje i opremanje poslovnog prostora u dugoročnom najmu,
- prilagodba, prenamjena i proširenje poslovnog prostora i
- prilagodba poslovnog prostora za osobe s invaliditetom.
Prihvatljivi troškovi su:
- svi troškovi uređenja i opremanja poslovnog prostora,
- svi troškovi prilagodbe, prenamjene i proširenja poslovnog prostora i
- troškovi vezani uz prilagodbu poslovnog prostora za osobe s invaliditetom.
Sve informacije, uključujući i Javni poziv dostupne su na mrežnim stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta.