Općina Martijanec >> ...iz gospodarstva
Poruka
 • EU direktiva e-Privacy

  Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

  Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Novosti iz gospodarstva

Dani polja u Madaraševcu

Poljoprivredno obiteljsko gospodarstvo Branka Bendelje iz Madaraševca već dugi niz godina surađuje i sije hibride kukuruza BC-INSTITUTA ZAGREB.

Tako je u jesen 2013. g organizirana prezentacija uroda zasijanih hibrida na poljoprivrednim parcelama g. Bendelje . Ovom velikom skupu prethodio je cjelogodišnji posao postavljanja pokusa hibrida kukuruza i naravno na kraju sezone berba, da bi se okupljeno mnoštvo moglo uvjeriti u kvalitetu i prinose .

Više...

Edukacija za poduzetnike o upravljanju turističke tvrtke

Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA d.o.o. provodi zajedno sa partnerima projekt INVEST-PRO (Poticanje kapitalnih ulaganja u prekograničnom području Mađarska-Hrvatska), ukupne vrijednosti 127.871,19 EUR, od čega 85% sufinancira EU kroz IPA prekogranični program Mađarska-Hrvatska 2007.-2013.

Jedna od aktivnosti projekta je Edukacija za poduzetnike o upravljanju turističke tvrtke. Stoga će se u petak 24.01.2014. s početkom u 14:00 sati u prostorijama Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima održati radionica:

 

 • BIRAMO i upoznajemo što su agroturizam, kušaonica, ruralna kuća za odmor, Ruralni B&B, ruralni obiteljski hotel te ruralni kamp
 • KAKO registrirati
 • KOJE su zakonske obveze
 • KOJI SU IZVORI FINANCIRANJA TAKVIH PROJEKATA
 • Primjer investicijskog projekta

Molim sve zainteresirane da se jave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili broj telefona 042/422 204. Na edukaciji mogu sudjelovati svi zainteresirani djelatnici turističkih zajednica, poduzetnici u turizmu i oni koji će to tek postati, studenti, nezaposleni, OPG-ovi, udruge i drugi zainteresirani dionici. Obzirom da je broj mjesta ograničen, molim da se javite što prije, a najkasnije do petka 17.01.2014. do 15 sati. Prijevoz je osiguran!

Natječaji "Poduzetnički impuls"

 


Prvi ciklus natječaja iz programa "Poduzetnički impuls 2012."
 1. Razvoj i primjena inovacija 2012.
 2. Normizacija i znakovi kvalitete 2012.
 3. Gazele 2012.
 4. Žena poduzetnica 2012.
 5. Poduzetnik početnik 2012.
 6. Mladi u poduzetništvu 2012.
 7. Obrazovanje za poduzetništvo 2012.
 8. Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo 2012.


Izjavu o korištenim državnim potporama male vrijednosti možete preuzeti OVDJE.

Besplatni info telefon za osnovne poduzetničke informacije: 0800 234505

Projekti poticanja malog i srednjeg poduzetništva

U nastavku slijedi popis otvorenih projekata za razvoj malog i srednjeg poduzetništva. Izvor: Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništv

Više...