Općina Martijanec >> ...iz gospodarstva >> Edukacija za poduzetnike o upravljanju turističke tvrtke
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Edukacija za poduzetnike o upravljanju turističke tvrtke

Agencija za razvoj Varaždinske županije – AZRA d.o.o. provodi zajedno sa partnerima projekt INVEST-PRO (Poticanje kapitalnih ulaganja u prekograničnom području Mađarska-Hrvatska), ukupne vrijednosti 127.871,19 EUR, od čega 85% sufinancira EU kroz IPA prekogranični program Mađarska-Hrvatska 2007.-2013.

Jedna od aktivnosti projekta je Edukacija za poduzetnike o upravljanju turističke tvrtke. Stoga će se u petak 24.01.2014. s početkom u 14:00 sati u prostorijama Visokog gospodarskog učilišta u Križevcima održati radionica:

 

  • BIRAMO i upoznajemo što su agroturizam, kušaonica, ruralna kuća za odmor, Ruralni B&B, ruralni obiteljski hotel te ruralni kamp
  • KAKO registrirati
  • KOJE su zakonske obveze
  • KOJI SU IZVORI FINANCIRANJA TAKVIH PROJEKATA
  • Primjer investicijskog projekta

Molim sve zainteresirane da se jave na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili broj telefona 042/422 204. Na edukaciji mogu sudjelovati svi zainteresirani djelatnici turističkih zajednica, poduzetnici u turizmu i oni koji će to tek postati, studenti, nezaposleni, OPG-ovi, udruge i drugi zainteresirani dionici. Obzirom da je broj mjesta ograničen, molim da se javite što prije, a najkasnije do petka 17.01.2014. do 15 sati. Prijevoz je osiguran!