Općina Martijanec >> ...iz kulture >> Mala škola vezenja u Kulturno-informativnom centru Martijanec
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Mala škola vezenja u Kulturno-informativnom centru Martijanec

Mala škola vezenja u Kulturno-informativnom centru Martijanec


Tijekom ljetnih školskih praznika u Kulturno-informativnom centru Martijanec sekcija vezilja KUD-a Martijanec organizirala je malu školu vezenja za učenice i učenike Osnovne škole Martijanec. Školu polazi dvanaest polaznika koji uče izradu narodnih vezova ovog kraja. Polaznici su pokazali veliki interes što jamči i očuvanje i prenošenje ove tradicije na mlađe generacije. Posebno je zadovoljstvo što roditelji potiču i podupiru rad i nastojanje svoje djece u aktivnostima za očuvanje naše kulturne baštine.


Istovremeno predstavnik Obrta " Jagić " iz Poljanca gospodin Dražen Jagić, poklonio je načelniku općine jednu narodnu nošnju za Kulturno umjetničko društvo Martijanec. Zahvaljujemo vlasniku obrta gosp. Stjepanu Jagić na poklonu i pomaganju Kulturno-umjetničkom društvu Martijanec.

Općina Martijanec