Općina Martijanec >> Ostale novosti
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Glas Martijanca 3/2016

Općina Martijanec je u listopadu 2016. godine objavila svoj treći list "Glas Martijanca ".

Dokumenti:
Glas Martijanca 3/2016

Tradicionalan stolnoteniski turnir

Športsko rekreacijska udruga "Sudovčina" dana 26. rujna 2015. godine je uspješno organizirala tradicionalni stolnoteniski turnir uz sudjelovanje 35 natjecatelja iz cijele županije. Zasigurno ovaj športski događaj ima veliko značenje za ŠRU "Sudovčina" i odlični je promotor udruge i cijele Općine Martijanec u našoj županiji i šire.

Više...

Obavijest o provedbi sustavne deratizacije na području Općine Martijanec

Obavijest o provedbi sustavne deratizacije na području Općine Martijanec

Poziv na besplatne edukacije - Poslovni uzlet grada Ludbrega

Poslovni dnevnik i Grad Ludbreg Vas pozivaju na besplatne edukacije - Poslovni uzlet grada Ludbrega - koje će se održati 3. rujna 2015. u Pučkom otvorenom učilištu Ludbreg (Trg Svetog Trojstva 19).

Više...

Susret vatrogasaca

Na Dan državnosti u Martijancu bile su održane igre te susret vatrogasaca iz četiri regije: Štajerske - PGD Ptujska Gora, Prekmurja - PGD Martjanci, Koprivničko-križevačke županije – DVD Glogovnica te Varaždinske županije - DVD Martijanec.

Više...

DAN EKO ŠKOLE 2015.

U petak, 05. lipnja 2015. godine, održan je u OŠ Martijanec Dan Eko-škole sa svečanom priredbom i podizanjem zelene zastave, povodom treće obnove i stjecanja brončanog statusa međunarodne eko-škole. Bila je to prilika da se okupljenim uzvanicima, roditeljima i učenicima predstave aktivnosti i uspjesi škole u protekloj nastavnoj godini.

Više...

Više članaka...