Općina Martijanec >> ...iz sporta >> Seminar taekwondo kluba "KORYO"
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Seminar taekwondo kluba "KORYO"

U organizaciji taekwondo kluba "KORYO" dana 8.1.2014. održan je seminar u sklopu kojeg su učenici polagali za žute, zelene i plave pojaseve. Seminar je vodio korejski majstor Yang Jong Hyeok koji je bio iznimno zadovoljan znanjem koje su učenici pokazali.
Ispitivač za učenička zvanja bio je g. prof. Miroslav Brežan koji je prikazane tehnike i vještine ocijenio vrlo visokim stručnim ocjenama.
Polaganju učeničkih zvanja pristupilo je 60 učenika te su svi uspješno i položili ispite. Ovom prigodom proglašeni su i najtrofejniji sportaš i sportašica kluba u 2013. godini, a titule su ponijeli Ivan Vugrinec i Lorena Čolja.
Domaćin ovog događanja bila je općina Martijanec u čijoj se školskoj sportskoj dvorani seminar i održao.
Ovim putem uprava kluba se zahvaljuje na svesrdnoj pomoći i podršci načelniku općine Martijanec g.Marijanu Horvatu, ravnateljici škole g. Sonji Huzjak te svim roditeljima.