Općina Martijanec >> ...iz općinske uprave >> 120. godišnja skupština DVD-a Martijanec
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

120. godišnja skupština DVD-a Martijanec

120. godišnja skupština DVD-a Martijanec

Dana 09.01.2016. godine s početkom u 18,00 sati u prostorima vatrogasnog doma u Martijancu održana je 120. redovna sjednica skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Martijanec.

Na samoj sjednici bilo je prisutno više od dvije stotine vatrogasaca. Među brojnim izaslanicima dobrovoljnih vatrogasnih društava iz područja Općine Martijanec bili su prisutni i vatrogasci iz svih dijelova Varaždinske županije, kao i pobratimljeno društvo DVD Glogovnica i DVD Selnica Podravska iz Koprivničko križevačke županije te dva pobratimljena društva iz susjedne Republike Slovenije PGD Ptujska Gora i PGD Martjanci.

Domaćinima DVD-u Martijanec i svim prisutnim gostima srdačno su se obratili zapovjednik vatrogasne zajednice g. Stjepan Kovaček, Ivan Zolar iz PGD Ptujska Gora, te Jože Lipaj iz PGD Martijanci, načelnik Općine Martijanec g.Marijan Horvat, predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Martijanec g.Dragutin Bestijanić, te predstavnici drugih DVD-a. Isti su izrazili velike riječi zahvale i pohvale rada i uspjeha članica i članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Martijanec.Izvještaj o radu i izvještaj zapovjednika iznio je Saša Lenček. Više o tome pročitajte u nastavku.

Dokumenti:
Izvještaj o radu DVD-a Martijanec za 2015. godinu i izvještaj zapovjednika