Općina Martijanec >> ...iz općinske uprave >> Poziv na okrugli stol "Podravska brza cesta u funkciji demografske, ekonomske i okolišne održivosti Podravine"
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Poziv na okrugli stol "Podravska brza cesta u funkciji demografske, ekonomske i okolišne održivosti Podravine"

Općina Martijanec organizira okrugli stol „Podravska brza cesta u funkciji demografske, ekonomske i okolišne održivosti Podravine“ koji će se održati 31. ožujka 2016. godine s početkom u 11,00 sati u prostorima Kulturno informativnog centra u Martijancu, Školska 3.

Očekivani sudionici Okruklog stola su pozvani saborski zastupnici, ministri, župani, gradonačelnici i načelnici, predstavnici Hrvatskih cesta i Županijskih uprava cesta, Zavodi za prostorno uređenje, predstavnici Policijskih uprava te predstavnici LAG-ova.

Dokumenti:
Poziv na okrugli stol "Podravska brza cesta u funkciji demografske, ekonomske i okolišne održivosti Podravine"

Program okruglog stola "Podravska brza cesta u funkciji demografske, ekonomske i okolišne održivosti Podravine"

Da biste dobili upute kao doći do Školska 3, Donji martijanec, kliknite ikonu "upute na karti i zatim upišite svoju adresu u traženo polje.