Općina Martijanec >> ...iz općinske uprave >> Održana redovna godišnja sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Općine Martijanec
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Održana redovna godišnja sjednica Skupštine Vatrogasne zajednice Općine Martijanec

U subotu 02. travnja 2016. godine u vatrogasnom domu u Rivalnu održana je 23. redovna godišnja sjednica Skupštine VZO Martijanec. Skupštinu je vodio zapovjednik VZO Martijanec Saša Lenček. Sjednici skupštine su uz 24 člana Skupštine nazočili i gosti: županijski zapovjednik VZVŽ Dejan Ivanušec, predstavnici VZO Jalžabet Vladimir Pavličević i Antun Somina, predstavnik VZO Sveti Đurđ Kruno Turković, predstavnici VZO Trnovec Bartolovečki Zdravko Jagec i Pero Sajko, načelnik općine Martijanec Marijan Horvat te predstavnice MDCK Rivalno-Gornji Martijanec Marijana Talan i Martina Matulić.


Izvješće o radu u 2015. godini je izložio predsjednik VZO Martijanec Dragutin Bestijanić koji je prisutne upoznao sa svim projektima koje VZO Martijanec provodi. Danas VZO Martijanec broji 651 člana čiji broj se svake godine povećava. U 2015. godini bile su zabilježene samo 4 intervencije, od toga 2 požara, jedna tehnička intervencija na vodi i tehnička intervencija prometne nesreće. Organizirana je javna pokazna vježba u Vrbanovcu i vježba spašavanja i evakuacije u OŠ Martijanec. Također, tijekom 2015. godine organizirana su brojna osposobljavanja i usavršavanja vatrogasaca, natjecanja i memorijali. Ono na što se stavlja poseban naglasak je rad s djecom i mladima jer ove godine brojimo 69 člana vatrogasnog podmlatka. Na kraju izlaganja, predsjednik je zahvalio svima koji su pomogli u ostvarivanju zajedničkih projekata, programa i aktivnosti navedenih u Izvješću o radu.
Na kraju Skupštine slijedila je pozdravna riječ gostiju te je zapovjednik sve prisutne pozvao 14. svibnja 2016. godine na proslavu 120. obljetnice DVD-a Martijanec.