Općina Martijanec >> ...iz općinske uprave >> OPG-u iz Slanja Agencija dodijelila 113,8 tisuća kuna
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

OPG-u iz Slanja Agencija dodijelila 113,8 tisuća kuna

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju pozitivno je ocijenila

projekt za nabavu opreme za OPG Pokos Brankica iz Slanja – Općina Martijanec – pa OPG-u, koji se bavi uzgojem vinove loze i prodajom vina, bespovratno dodijelila 113,8 tisuća kuna. Novac je namijenjen za postavljanje zaštitne mreže na nasadima vinove loze i promijeni krovišta na obiteljskoj vinariji.

- Trud se isplatio. Ovom investicijom podići ćemo OPG na višu razinu te se zahvaljujem LAG-u „Izvor“, koji je pripremio, razradio i prijavio ovaj projekt na natječaj Ministarstva Poljoprivrede. Zahvalni smo i Općini Martijanec, na čelu sa načelnikom Marijanom Horvatom, koji svojom podrškom LAG-u omogućuju nama, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima s područja Općine da koristimo njihove usluge bez ikakve naknade, rekla je Brankica Pokos.

- Ovo je samo jedan u nizu prijavljenih projekata koje je vodio LAG „Izvor“ za poslovni sektor

s područja LAG-a, te očekujemo još pozitivno ocijenjenih projekata od strane Agencije. Time bi se povečala konkurentnost i opremljenost poslovnog sektora s područja LAG-a „Izvor“ –kazao je voditelj LAG-a Matija Zamljačanec.