Općina Martijanec >> ...iz općinske uprave >> DVD Slanje županijski je prvak vatrogasne mladeži Varaždinske županije
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

DVD Slanje županijski je prvak vatrogasne mladeži Varaždinske županije

Mladi vatrogasci DVD-a Slanje najbolja su ekipa vatrogasne mladeži u Županiji. Osvojili su prvo mjesto u ukupnom poretku 12. vatrogasnog natjecanja vatrogasne mladeži Varaždinske županije.

Za ukupni poredak su se – od 120 ekipa mladeži i podmlatka – natjecale čak 52 ekipe, ali vatrogasci iz Slanja ove su godine gotovo nepobjedivi.


Na natjecanjima u Varaždinskoj, Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj i Zagrebačkoj županiji u 2017. su osvojili 24 pehara, a na natjecanju u Lepoglavi bili su najbolji i u vatrogasnim igricama.
Vatrogasna zajednica Martijanec u Lepoglavi je nastupila s četiri ekipe - DVD Vrbanovec, DVD Hrastovljan, DVD Martijanec i DVD Slanje.


Za pobjedničku ekipu su se pod vodstvom Nikole Broza i Maria Šantavca natjecali Tena Crkvenčić, Damijan Balažinec, Sabina Crkvenčić, Filip Pužaj, Ivan Draganić, Mateo Šantavec, Leon Krušec, Antonio Šantavec i David Kelin pod vodstvom voditelja Nikole Broz i Maria Šantavec.

Vatrogasno natjecanje Varaždinske županije i ove su godine popratili brojni uzvanici, između kojih i predsjednik vatrogasne zajednice županije Nedeljko Vukalović, zapovjednik vatrogasne zajednice županije Dejan Ivanušec, župan Varaždinske županije Radimir Čačić, predsjednik vatrogasne zajednica grada Lepoglave Mario Canjuga, načelnik Općine Martijanec Dražen Levak , načelnik Općine Sveti Đurđ.