Općina Martijanec >> ...iz sporta >> Rezultati amaterske stolnoteniske lige
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Rezultati amaterske stolnoteniske lige

Športsko rekreacijska udruga Sudovčina već se tri godine sa svojim stolnoteniskim ekipama uspješno takmiči u županijskoj amaterskoj stolnoteniskoj ligi. Trenutno se takmiče tri ekipe i to dvije seniorske i jedna kadetska ekipa osnovnoškolaca na čemu su članovi udruge veoma ponosni.

S obzirom da se u ligi takmiče ekipe iz cijele županije, a najviše iz Varaždina, ovakav uspjeh stolnotenisača iz Sudovčine pobudio je veliku pažnju i interes cijelog sportskog saveza Varaždinske županije. Svi su oduševljeni i pomalo se pitaju od kud toliki broj igrača iz tako male sredine koji svojim igrama i zalaganjem dostojno prezentiraju svoju udrugu i cijelu Općinu Martijanec.

Svakako u pozadini svega je odlična organizacija udruge, kontinuiran rad svih ekipa, a pogotovo puna podrška Općine Martijanec koja je uvidjela da stolni tenis može biti odličan promotor Općine u cijeloj županiji i šire. Brojni su i pojedinačni uspjesi igrača iz Sudovčine koji su sudjelovali na raznim turnirima od Splita, Biograda, Zagorja, Međimurja i svi su uvjereni i motivirani u još bolje rezultate.