Općina Martijanec
Poruka
  • EU direktiva e-Privacy

    Ove internetske stranice koriste "kolačiće" (eng. 'cookies') radi upravljanja prijavama korisnika, navigacijom i drugim funkcijama. Korištenjem naših stranica slažete se da možemo spremiti "kolačiće" na vaše računalo.

    Vidi dokumente e-Privacy direktive EU

Obavijest o porezu na nekretnine

Zakon o izmjenama Zakona o lokalnim porezima, kojim se ukida porez na nekretnine, objavljen je u Narodnim novinama br. 101/17 od 12. listopada 2017., a isti je stupio na snagu 20. listopada 2017. godine.

Kako nakon stupanja na snagu gradovi i općine više ne mogu tražiti dostavljanje podataka o nekretninama temeljem Zakona o lokalnim porezima, obavještavamo Vas da Jedinstveni upravni odjel Općine Martijanec više neće zaprimati podatke o nekretninama na području Općine Martijanec.

Dokumenti:
Obavijest o porezu na nekretnine

Obavijest o Deratizaciji

Obavještavaju se stanovnici Općine Martijanec da će Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije provoditi mjere sustavne deratizacije za sva naselja na području Općine Martijanec u razdoblju od 09. do 12. listopada 2017. godine.

Deratizacija će se provoditi u naseljima prema slijedećem rasporedu:

09.10.2017.g. - Čičkovina, Hrastovljan, Madaraševec,

10.10.2017.g. - Rivalno, Gornji Martijanec, Slanje

11.10.2017.g. - Sudovčina, Vrbanovec

12.10.2017.g. - Križovljan, Martijanec

Početak sustavne deratizacije odgađa se u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta.

DVD Slanje županijski je prvak vatrogasne mladeži Varaždinske županije

Mladi vatrogasci DVD-a Slanje najbolja su ekipa vatrogasne mladeži u Županiji. Osvojili su prvo mjesto u ukupnom poretku 12. vatrogasnog natjecanja vatrogasne mladeži Varaždinske županije.

Za ukupni poredak su se – od 120 ekipa mladeži i podmlatka – natjecale čak 52 ekipe, ali vatrogasci iz Slanja ove su godine gotovo nepobjedivi.


Na natjecanjima u Varaždinskoj, Koprivničko-križevačkoj, Međimurskoj i Zagrebačkoj županiji u 2017. su osvojili 24 pehara, a na natjecanju u Lepoglavi bili su najbolji i u vatrogasnim igricama.
Vatrogasna zajednica Martijanec u Lepoglavi je nastupila s četiri ekipe - DVD Vrbanovec, DVD Hrastovljan, DVD Martijanec i DVD Slanje.

Više...

Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Martijanec u 2017. godini

Pozivaju se građani, pravne osobe, političke stranke i udruge građana na podnošenje inicijative za dodjelu javnih priznanja Općine Martijanec koja će se dodijeliti povodom Dana Općine 11.studenog.

Javni poziv i Prijavnica nalaze se dolje u prilogu.

Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja Općine Martijanec u 2017.
Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Općine Martijanec u 2017. godini

Poziv za pripremu projekata i sudjelovanje na natječajima za dodjelu sredstava za financiranje rada udruge sredstvima izvan Proračuna Općine Mrtijanec

Odluka o sufinanciranju i postupku sufinanciranja troškova boravka djece predškolske dobi s područja Općine Martijanec u predškolskim ustanovama i kod registriranih dadilja

Zahtjev za sufinanciranje boravka djeteta u predškolskoj ustanovi

Više članaka...