02
listopad
2022

Čačić s načelnicima općina potpisao inicijativu ‘Bye, bye TV’ pa se okušao u stolnom tenisu

U Društvenom domu u Sudovčini danas je, 16. rujna 2017., potpisana inicijativa za projekt pod nazivom „Bye bye TV“, čiji je cilj djecu odvući od televizora, mobitela i računala te ih potaknuti da se bave sportom.

Ovom se inicijativom želi promicati razvitak i unapređenje sportskih aktivnosti za djecu s područja potpisnika inicijative te potaknuti djecu na zdravi život, socijalizaciju i uključivanje u društvene i sportske aktivnosti.

Potpisnici inicijative su Varaždinska županija, općine Martijanec, Mali Bukovec, Veliki Bukovec, Jalžabet, Sveti Đurđ, Trnovec Bartolovečki, gradovi Ludbreg i Varaždinske Toplice, Sportsko-rekreacijska udruga Sudovčina i Centre Party International Foundation iz Švedske. U ime Varaždinske županije inicijativu je potpisao župan Radimir Čačić.

– Varaždinska županija podržava svaki projekt koji potiče na aktivnost, sport, zdravo življenje i komunikaciju, posebno ako su uključena djeca. – istaknuo je župan Čačić, koji se odmah potom na stolnoteniskom turniru kojega je organizirala Športsko-rekreativna udruga Sudovčina.

Izvor: evarazdin.hr
Fotografija: SRUSudovcina