17
listopad
2021

Dodjela priznanja najboljim učenicima

U nedjelju, 10.11.2019. načelnik općine Dražen Levak dodijelio je priznanja najuspješnijim učenicima Osnovne škole Martijanec. Općina Martijanec u suradnji sa udrugom „Sveti Martin“ donijela je odluku da se dodijeli jednokratna novčana stipendija od 500,00 kuna svim učenicima koji su prošlu školsku godinu završili sa prosjekom ocjena 5,00 kao i svima koji su završili svih osam razreda takvim uspjehom, a ukupno je nagrađeno osam takvih učenika.

Jedan od njih je Matija Valdec iz Poljanca, učenik šestog razreda Osnovne škole Martijanec, a rekao nam je koji su mu omiljeni predmeti, ali i što radi kad nije u školi: „Najdraži predmet mi je matematika, a bio sam i na nekim natjecanjima i to iz matematike, tehničkog i robotike. Nekad mi je malo naporno, ali to mi je zanimljivo pa stignem sve. Uz to treniram košarku u KK Grafičar u Ludbregu s kojim sam tri puta bio na državnom natjecanju i tamo smo dva puta bili četvrti i jednom šesti.

Iako je tek u šestom razredu, Matija nam je ispričao i o čemu razmišlja nakon završetka osnovne škole: „Volio bih upisati školu za arhitekta ili sportsku gimnaziju, još ću odlučiti što mi je bolje.“
Ovim putem, Općina Martijanec čestita Matiji i svim ostalim učenicima na ostvarenom uspjehu i želi im isti takav i ubuduće i to ne samo u školi nego i u životu.

Popis nagrađenih učenika:

ODLIČAN USPJEH U 2018./19.

  1. Ana Kos
  2. Tara Šantavec
  3. Matija Valdec
  4. Tena Henec
  5. Ema Bajkovac
  6. Josipa Petek
  7. Dario Kolman
  8. Matija Lovrenčić

ODLIČAN USPJEH TIJEKOM OSNOVNOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA

  1. Dario Kolman
  2. Matija Lovrenčić