27
siječanj
2021

Podjela jednokratnih novčanih pomoći studentima i roditeljima novorođene djece te novčanih nagrada učenicima OŠ Martijanec

PODJELA NOVČANIH NAGRADA UČENICIMA OŠ MARTIJANEC

Podjela novčanih nagrada uspješnim učenicima od 05.  do  08.  razreda  OŠ Martijanec koji su školsku godinu 2019/2020 godine ostvarili prosječnu ocjenu 5,00, vršiti će se dana 15. prosinca 2020. godine u prostorijama Općine Martijanec. Općina Martijanec će novčanim iznosom od 500,00 kuna nagraditi učenike OŠ Martijanec sukladno popisu uspješnih učenika dostavljenom od strane OŠ Martijanec.

Za Anu Talan, Damjana Špoljarić, Teu Vlahović, Kristinu Posavec, Taru Šantavec, Matiju Valdeca, Tenu Henec, Reu Ratković, roditelj može podići novčanu nagradu u vremenu od 13,30 do 14,30 sati.

Za Emu Pahek, Emu Bajkovec, Lanu Jagušić, Josipa Petek, Martu Besek, Luku Crnković, Doru Bedeković i Lorenu Kolarić, roditelj može podići novčanu nagradu u vremenu od 14,30 do 15,30 sati.

Isplate će se vršiti roditelju uz predočenje osobne iskaznice.  Primitak isplate će nakon unosa broja osobne iskaznice primatelj isplate potvrditi svojeručnim potpisom u isplatnu listu.

Isplate će se vršiti isključivo prema utvrđenom vremenu.

Mole se roditelji da se pri dolasku u prostorije Općine Martijanec pridržavaju protuepidemijskih mjera.

PODJELA JEDNOKRATNIH NOVČANIH POMOĆI RODITELJIMA NOVOROĐENE DJECE

Obavještavaju se roditelji djece rođene u 2020. godini koji su Općini Martijanec podnijeli prijavu za isplatu jednokratne novčane pomoći da će se podjela novčanih pomoći vršiti dana 16.12.2020. godine (srijeda) u vremenu od 13,30 do 15,30 sati u prostorijama Općine Martijanec.

Isplata će se izvršiti roditelju djeteta uz predočenje osobne iskaznice.

Primitak isplate će nakon unosa broja osobne iskaznice primatelj isplate potvrditi svojeručnim potpisom u isplatnu listu.

Isplate će se vršiti isključivo u utvrđenom vremenu.

Mole se roditelji da se pri dolasku u prostorije Općine Martijanec pridržavaju protuepidemijskih mjera.

PODJELA JEDNOKRATNIH NOVČANIH POMOĆI STUDENTIMA

Obavještavaju se redoviti studenti s prebivalištem na području općine Martijanec koji su  Općini Martijanec podnijeli prijavu za isplatu jednokratne novčane pomoći da će se podjela novčanih pomoći vršiti dana 23.12.2020. godine (srijeda) abecednim redom:

– za studente s prezimenom na slovo A do K u vremenu od 12,30 -14,00 sati

– za studente s prezimenom na slovo L do Ž u vremenu od 14,00 – 15,30 sati.

Isplate će se vršiti u prostorijama Općine Martijanec, Martijanec, Varaždinska ulica 64, u pravilu studentu uz predočenje osobne iskaznice. Primitak isplate će nakon unosa broja osobne iskaznice primatelj isplate potvrditi svojeručnim potpisom u isplatnu listu.

Isplate će se vršiti isključivo prema utvrđenom rasporedu.

Mole se studenti da se pri dolasku u prostorije Općine Martijanec pridržavaju protuepidemijskih mjera.