07
lipanj
2023

Pokloni u Božićno vrijeme

Članovi Općinskog vijeća iz Nezavisne liste Općine Martijanec Antonija Lenček i Ivica Peras uveselili su pred blagdane mještane te njihove obitelji u predbožićno vrijeme i radost blagdana.

Tako su vijećnici financijska sredstva koja dobivaju iz dotacija za svoje djelovanje u radu Općine Martijanec plemenito iskoristili za veselje svojih mještana i njihovih obitelji u ovo predblagdansko vrijeme. Darivali su najpotrebnijim namirnicama deset obitelji koje zbog bolesti i financijskih prilika nisu u mogućnosti pružiti si potrebne uvijete za život. Daleko su im najpotrebnije stvari za domaćinstvo, hrana i namirnice koje si ne mogu priuštiti. Uz to su i darivali jednu obitelj s petero male djece koje su razveselili s poklonima , slatkišima i kućanskim potrepštinama.

Radost malog Božića osjeti će se i u župnoj crkvi u Martijancu gdje su iz vlastitih sredstava osigurali izmjenu svih žarulja na električnu energiju iz starog sustava u led izvedbu u skladu s vremenom u kojem živimo. Župna crkva je tako zasjala u punom sjaju uz uštedu na potrošnji energije koja je do sada iznosila 8890 wata da bi ju ekonomičnim i suvremenim sustavom smanjili na svega 380 wata. To je dovelo do odlične usklađenosti rasporeda i utroška financijskih sredstva te umanjenja nepotrebnih troškova.

U samoj Nezavisnoj listi su zadovoljni s takvim akcijama pomaganja i stavljanja na uslugu mještanima Općine Martijanec  i tvrde da neće stati jer za ciljeve i takav rad bili su i birani na izborima. Kako ističu, najveći moto pored poštenja, uspješnosti, zalaganja za svoje žitelje u predstavljanju lokalne politike biti će im i „dobro se dobrim vraća“.

Članice i članovi Nezavisne liste Općine Martijanec žele Vam sretne i vesele blagdane, čestit Božić i uspješnu Novu 2019 godinu.