12
srpanj
2024

Poziv mještanima Općine Martijanec – Dajte svoj prijedlog za naziv novog vrtića

Općina Martijanec u završnoj je fazi projekta izgradnje novog dječjeg vrtića. Radovi na lokaciji ulaze u završnu fazu, a Općina poziva sve zainteresirane mještane da pomognu u odabiru imena novog dječjeg vrtića.

Prijedlozi se mogu dostaviti putem internetskog obrasca, a obrazac se nalazi na kraju teksta. Prijedloge primamo zaključno do 31.siječnja 2020. godine.

Podsjećamo kako bi radovi na izgradnji vrtića ovisno o vremenskim uvjetima, trebali biti gotovi do kraja siječnja 2020. godine, a otvaranje rada vrtića predviđeno je za 01.09.2020. godine.

Vrtić će moći primiti 120 djece, a broj novorođenih u našoj Općini tijekom protekle godine pokazuje kako je vrtić i više nego potreban. Nadamo se kako će otvaranje ovog vrtića pridonijeti poboljšanju demografske politike, olakšati život obiteljima sa malom djecom te na kraju biti i poticaj mladim obiteljima da ostanu živjeti na području naše Općine.

Tokom ove godine objavit ćemo kompletan program sadržaja i aktivnosti po kojima će se provoditi odgojno obrazovni proces u vrtiću.

Predbilježbe za polazak djece u vrtić započet će od 01. Veljače 2020. godine, o čemu će se roditelji posebno obavijestiti.

OPĆINSKI NAČELNIK
Dražen Levak, dipl.iur.


Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima privatnosti Općine Martijanec i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.