03
srpanj
2022

Sveti Nikola dana 04. prosinca 2020.g. stigao na vrata dječjih vrtića Vlakić Martijanec i Duda, te Osnovne Škole Martijanec

Početak je prosinca, počelo je radosno predblagdansko vrijeme, a za naše najmlađe počinju i najveseliji dani u godini, dani  kada slavimo blagdan i dolazak Svetog Nikole. Bez obzira na trenutnu epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo, ipak, ovo je divno vrijeme, vrijeme iščekivanja, vrijeme u godini kada slavimo radost i ljubav i nadamo im se.

Veseli nas, što je upravo takvo ozračje ispunilo mališane s prebivalištem na području Općine Martijanec kojima je Sv. Nikola u organizaciji Općine Martijanec i ove godine podijelio prigodne darove.

Darovi su pripremljeni za ukupno 276 djece s prebivalištem na području Općine Martijanec od rođenja do polaznika četvrtog razreda osnovne škole.

Sv. Nikola u svom posjetu Općini Martijanec uspio je obići djecu Dječjeg vrtića Vlakić Martijanec i učenike 1 – 4 razreda Osnovne škole Martijanec.

Nažalost polaznike Dječjeg vrtića Duda Sv. Nikola nije uspio obići budući da su vrata istog zbog mjera izolacije toga dana bila zatvorena.

Iz Općine Martijanec poručuju da će sva djeca polaznici vrtića na području Općine Martijanec i OŠ Martijanec kojima Sv. Nikola nije uručio poklone zbog bolesti ili raznih mjera, svoje poklone moći podići kod svojih ravnatelja u terminima koje roditelji sa njima dogovore.

Polaznici ostalih vrtića svoje poklone moći će podići dana 07. prosinca 2020. godine, u vremenu od 07,30 do 16,00 sati u prostorijama Općine Martijanec.