23
ožujak
2023

Za dvadesetu obljetnicu KUD-a “Martijanec” tražilo se mjesto više

U sklopu dana Općine Martijanec 10. studenog 2019. godine kulturno umjetničko društvo Martijanec održalo je manifestaciju „20 godina zajedno“. Naime, osim obilježavanja dana općine KUD je obilježio i dva desetljeća predanog rada i djelovanja.

U sklopu manifestacije održan je bogati program sa mnogim gostima, a posjetitelji i gosti mogli su uživati u pjesmi, plesu, glumi i recitaciji KUD-a „Martijanec“ i njihovih brojnih gostiju. Osim KUD-a „Martijanec“  i njihove tamburaške i dječje folklorne sekcije, gledateljima su se predstavili i KUD “Palična” Severin iz bjelovarsko-bilogorske županije, KUD “Elizabeta” Jalžabet, PŠ Tina Ujevića Salinovec, Udruga žena općine Sveti Đurđ “Veliko srce, Udruga umirovljenika Martijanec, pjesnikinja Barica Dobrin-Barbara i TS “Kraljevi.

Cijelu manifestaciju i program upotpunile su članice KUD-a „Martijanec“ iz njihove sekcije vezilja sa prigodnom izložbom ručnih radova, te radovi Mire Srečman i keramički ukrasi Marijana Hrastića. Predsjednica KUD-a Marijana Tarandek izrazito je zadovoljna proslavom i cijelom manifestacijom: „Manifestacija je bila zaista uspješna, KUD „Martijanec je dostojno proslavio dvadeseti rođendan i mogu reći da je bilo puno gostiju, možda više i od dvjestotinjak i doista se tražilo mjesto više.“

Općina Martijanec ovim putem čestita kulturno umjetničkom društvu „Martijanec“ njihov dvadeseti rođendan i veseli se budućim nastupima i suradnji!