13
kolovoz
2020

1. BOŽIĆNI SAJAM U MARTIJANCU – Otvoreni poziv svim udrugama, obrtnicima i OPG-ovima

Općina Martijanec i kulturno-umjetničko društvo Martijanec pozivaju sve udruge, obrtnike, OPG-ove i zainteresirane da sudjeluju na 1. Božićnom sajmu. Sajam će se održati 14. prosinca 2019. godine u društvenom domu u Martijancu s početkom u 14:00 sati, a prijave se primaju do utorka, 10. prosinca 2019. godine. Sajam će trajati ovisno o broju posjetitelja, a predviđeno vrijeme sajma je od 14:00 – 20:00 sati.

Svi zainteresirani moći će sudjelovati u izložbi svojih radova i proizvoda, a svaki izlagač imat će rezerviran stol u društvenom domu gdje može predstaviti i izložiti svoje proizvode i svoj rad. Za vrijeme sajma članovi KUD-a pripremili su za sve posjetitelje bogat program koji će razveseliti i one najmlađe. Između ostalog organizirano je slikanje s Djedom Mrazom, ugodan ambijent uz božićne pjesme, potraga za božićnim ukrasima i prigodni slatkiši.

Organizatori se nadaju započeti lijepu tradiciju u našoj općini na kojoj će se udružiti i spojiti sva mala gospodarstva, obrtnici i udruge, a osim blagdanskog druženja i veselja, naši vrijedni članovi općine mogu svima pokazati čime se bave.

Za sve dodatne informacije i prijave na raspolaganju su:

MARIJANA TARANDEK – 099 683 7446 ili tarandek55@gmail.com

MARINA ŠANTAVEC – 098 970 6682 ili santavecmarina@gmail.com