19
listopad
2018

Besplatne animacijske radionice za poduzetnike u turizmu – projekt Zeleno želimo

Pozivamo vas na besplatne animacijske radionice za poduzetnike u turizmu koje će se održati u HGK – Županijskoj komori Varaždin od ponedjeljka 15. siječnja do srijede 17. siječnja 2018. godine.

Tri besplatne radionice namijenjene su poduzetnicima koji posluju u turističkoj djelatnosti, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, restoranima, objektima tradicijskog pripremanja hrane, tradicijskim obrtima, gospodarstvima s etno zbirkama i svim drugim zainteresiranim osobama, osobito potencijalnim poduzetnicima u turističkom sektoru.

Svaka od radionica sastoji se od dva dijela:

Općeg dijela na kojemu će poduzetnicima, privatnim iznajmljivačima i vlasnicima malih obiteljskih hotela, organizatorima manifestacija i ostalim zainteresiranim turističkim djelatnicima biti predstavljene osnovne zakonske regulative koje se odnose na turizam te mogućnosti financiranja razvoja inovativnih turističkih projekata, i interaktivnog dijela na kojem će  polaznici saznati kako poboljšati svoj osobni profil u smislu ostvarivanja uspješne komunikacije s turistima i gostima, te razraditi svoje ideje i prijedloge za razvoj inovativnih turističkih proizvoda i naučiti kako najbolje plasirati i prodati inovativni turistički proizvod.

Svaka pojedina radionica obradit će jednu turističku temu, a zainteresirani se mogu prijaviti na jednu ili više radionica:

15. siječnja 2018. (ponedjeljak): Poduzetnici i obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja posluju u turističkoj djelatnosti ili dopunskoj ugostiteljsko –turističkoj djelatnosti;
16. siječnja 2018. (utorak): Poslovanje turističkih objekata u ruralnom području;
17. siječnja 2018. (srijeda): Etno-sela i gospodarstva s etno-zbirkama.

Radionice će održati Đurđa Somođi, stručnjakinja u području turizma i hotelijerstva s više od 20 godina iskustva, predavačica turističke grupe kolegija s Međimurskog veleučilišta u Čakovcu, te autorica i mentorica više kulturno–povijesno–turističkih manifestacija i projekata.

Radionice su besplatne uz obaveznu on-line prijavu OVDJE,  a održavat će se u prostorijama ŽK Varaždin (Petra Preradovića 17, 1. kat)  od 10,00 do 16,00 sati.

Radionice se održavaju se u okviru projekta Zeleno želimo sufinanciranog iz programa Interreg Slovenija-Hrvatska.

3. siječnja 2018.