29
studeni
2021

Pokrenuta akcija s ciljem pomaganja lokalnim poljoprivrednicima da svoje proizvode prodaju putem online tržnice – Ludbreški plac

S obzirom na Odluku kojom su diljem Hrvatske zatvorene tržnice u svrhu sprječavanja širenja virusa COVID-19 Grad Ludbreg u suradnji s Poljoprivrednom zadrugom “Ludbreški kraj” pokrenuo je akciju s ciljem pomaganja lokalnim poljoprivrednicima i obiteljskim gospodarstvima da svoje proizvode prodaju putem online tržnice. Ludbreški plac osmišljen je na način da bude poveznica između potrošača i proizvođača te da tako kao zajednica pomogne u očuvanju radnih mjesta i omogući opstanak našim poljoprivrednicima.

U ovaj projekt su uključene i općine Mali Bukovec, Veliki Bukovec, Martijanec i Sveti Đurđ.

Pozivamo sve lokalne poljoprivredne proizvođače da ispune obrazac prijave koji je dostupan na mrežnoj stranici Grada Ludbregawww.ludbreg.hr te da na taj način ponude svoje domaće proizvode svima kojima su oni potrebni. – Jednako tako pozivamo sve mještane da redovito posjećuju besplatnu platformu “Ludbreški plac” te kontaktiraju poljoprivredne proizvođače i naručuju njihove proizvode jer su njihovi proizvodi domaći i zdravi, proizvedeni u vašem okruženju. Sada je više nego ikad važno da se oslanjamo na vlastite resurse – zaključuje gradonačelnik.

Putem sljedeće poveznice možete pronaći prijavnicu: Ludbreški plac