12
srpanj
2024

Poziv poljoprivrednicima i drugim zainteresiranim građanima na podnošenje iskaza interesa za pohađanje dopunske izobrazbe o sigurnom rukovanju s pesticidima

Pozivamo poljoprivrednike i druge zainteresirane građane Općine Martijanec da podnesu iskaz interesa za pohađanje dopunske izobrazbe o sigurnom rukovanju s pesticidima.

U slučaju dovoljnog broja zainteresiranih osoba Općina Martijanec će u suradnji s Privatnom srednjom školom Varaždin izobrazbu organizirati u prostoru Općine. Predviđeni broj polaznika je najmanje 20, a najviše do 24 osoba. Cijena dopunske izobrazbe iznosi 240,00 kuna,  a Općina Martijanec će pojedinom polazniku sufinancirati iznos od 100,00 kuna. Izobrazba će se održati uz pridržavanje epidemioloških mjera.

Iskaz interesa Općini Martijanec podnosi se na obrascu kojeg možete preuzeti na web stranici Općine ili u prostorijama Općine. Popunjeni obrazac se dostavlja putem elektroničke pošte: martijanec@opcina-martijanec.hr ili osobno u prostorije Općine, najkasnije do 15.04.2021. godine.