14
kolovoz
2024

Advent u Martijancu – Društveni dom i župna crkva zasjali u blagdanskom izdanju

Početak Adventa obilježen je i u općini Martijanec i to zahvaljujući vrijednim članovima DVD-a Martijanec. Članovima DVD-a ove godine pridružile su se i članice KUD-a Martijanec te su već tradicionalno okitili nekoliko lokacija u Martijancu.

Tako su u božićnom ruhu zasjali prostor ispred društvenog doma i vatrogasnog spremišta u Martijancu kao i prostor ispred župne crkve gdje se svake godine izmjenjuju razni prigodni sadržaji kako bi stanovnici naše Općine imali što ljepši ugođaj tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana.

Organizatori ove lijepe tradicije DVD Martijanec nada se kako će se u nadolazećim godinama kićenju pridružiti i ostale udruge koje su aktivne na našem području pa da se Advent u Martijancu i broj okićenih prostora još poveća. Ovom akcijom blagdanski duh i ugođaj Božića pokucao je na vrata svim mještanima Martijanca, a sigurni smo kako mu će mu se najviše razveseliti naši najmlađi članovi.

Ovim putem DVD Martijanec upućuje iskrenu čestitku svim mještanima Martijanca i žiteljima Općine Martijanec povodom Božića i Nove 2020. godine.