30
srpanj
2021

Izjava o pristupačnosti

Općenito

Općina Martijanec nastoji osigurati da njene usluge budu dostupne osobama s invaliditetom. Općina Martijanec je uložila značajnu količinu resursa kako bi osigurala da su njene web stranice lakše za upotrebu i pristupačnije osobama s invaliditetom, s čvrstim uvjerenjem da svaka osoba ima pravo živjeti dostojanstvo, jednakost, udobnost i neovisnost..

Pristupačnost na opcina-martijanec.hr

Općina Martijanec daje na korištenje widget za pristupačnost UserWay koji pokreće namjenski poslužitelj pristupačnosti. Navedeno programsko rješenje omogućava Općini Martijanec da poboljša svoju usklađenost sa Smjernicama o pristupačnosti web sadržaja (WCAG 2.1) na web stranicama Općine Martijanec.

Omogućivanje izbornika pristupačnosti

Izbornik pristupačnosti na web stranicama Općine Martijanec može se omogućiti ili pritiskom na tipku jezička kada se stranica prvo učita ili klikom na ikonu izbornika pristupačnosti koja se pojavljuje u donjem desnom kutu stranice. Nakon pokretanja izbornika pristupačnosti, pričekajte trenutak da se izbornik pristupačnosti u cijelosti učita.

Odricanje od odgovornosti

Općina Martijanec nastavlja s naporima na neprestanom poboljšanju pristupačnosti svojih web stranica i usluga, vjerujući da je naša kolektivna moralna obveza omogućiti dostupno i nesmetano korištenje i onima koji imaju invaliditet.

U stalnom nastojanju da kontinuirano poboljšavamo i rješavamo probleme s pristupačnošću, redovito provjeravamo web stranice UserWay alatom za provjeru pristupačnosti ne bi li prepoznali i popravili sve prepreke pristupačnosti na našoj web stranici.
Unatoč našim nastojanjima da sve stranice i sadržaje na opcina-martijanec.hr učinimo potpuno dostupnim, neki sadržaji možda još nisu u potpunosti prilagođeni najstrožim standardima pristupačnosti. To može biti posljedica toga da nismo pronašli ili identificirali najprikladnije tehnološko rješenje.

Ovdje za vas

Ako imate poteškoća s bilo kojim sadržajem na opcina-martijanec.hr ili vam je potrebna pomoć s bilo kojim dijelom naše web stranice, molimo kontaktirajte nas tijekom uobičajenog radnog vremena, na jedan od kontakata u nastavku i rado ćemo vam pomoći.

Kontaktirajte nas

Ako želite prijaviti problem s pristupom, imate li pitanja ili vam treba pomoć, obratite se korisničkoj podršci opcina-martijanec.hr na sljedeći način:

Email: martijanec@opcina-martijanec.hr


Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Pravilima privatnosti Općine Martijanec i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.